Προγνωστικά Ισπανίας: Το ντέρμπι μίσους φέρνει κάρτες!

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

Matchmoney on the go
Προγνωστικά Ισπανίας, προγνωστικά στοιχήματος

Ισπανία: Το ντέρμπι μίσους φέρνει κάρτες

Δημοσιεύτηκε: Γιώργος Τεριακής στις 11:01 13/05/2023

Επιστροφή στη δράση στην Πριμέρα, μετά τη μίνι διακοπή για τον τελικό κυπέλλου. Η κατάκτηση του τροπαίου από τη Ρεάλ Μαδρίτης, έδωσε νέο ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα, όσον αφορά τα ευρωπαϊκά εισιτήρια. Πλέον, οι θέσεις 5-6 οδηγούν στο Γιουρόπα Λιγκ και η 7η στο Κόνφερενς.
Δες εδώ όλα τα προγνωστικά Ισπανίας και εδώ όλα τα προγνωστικά στοιχήματος του Match Money.

 

Συγκλονιστική προσφορά* χωρίς κατάθεση από τη Novibet και το Matchmoney.com.gr!

 

Προγνωστικά Ισπανίας: Στο κυνήγι της Ευρώπης

Πέντε ομάδες απέκτησαν ενδιαφέρον και θα κυνηγήσουν την 7η θέση. Αθλέτικ Μπιλμπάο, Χιρόνα, Ράγιο Βαγιεκάνο, Οσασούνα και Σεβίλλη βρίσκονται κοντά, με μόλις 3 βαθμούς να τις χωρίζουν. Από τις 5 αυτές, μόνο η Οσασούνα παίζει εντός αυτή την αγωνιστική, υποδεχόμενη την Αλμερία, μία εβδομάδα μετά τον χαμένο τελικό. Υπό φυσιολογικές συνθήκες ο άσος θα πλήρωνε κάτω από 2,00. Ο μπουκ βάζει στη ζυγαριά την απογοήτευση των Ναβάρων και το κίνητρο των Ανδαλουσιάνων και μας τον προσφέρει στο 2,15. Σίγουρα ένα άδειασμα θα υπάρχει, αλλά αν η ομάδα του Αρασάτε έχει αφήσει πίσω το κύπελλο, μπορεί να τα καταφέρει. Άσο βλέπω, αλλά όχι ζεστά. Φοβάμαι το άδειασμα…

Η Χιρόνα έχει δύσκολο έργο απέναντι στη Σοσιεδάδ εκτός έδρας. Γίνεται ακόμη δυσκολότερο, καθώς ταξιδεύει χωρίς τον πρώτο σκόρερ Τάτι Καστεγιάνος λόγω τραυματισμού. Οι Βάσκοι στοχεύουν σε άλλη μια νίκη, ώστε να εξασφαλίσουν και μαθηματικά ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο και να έρθουν ακόμη πιο κοντά στο ερχόμενο Τσάμπιονς Λιγκ. Άσο βλέπω κι εδώ, αλλά το 1,65 δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο.

 

Novibet προσφορά Star 300, προγνωστικά Ισπανίας, προγνωστικά στοιχήματος

 

Προγνωστικά ποδοσφαίρου: Της πάει το «Θεράμικα»

Η Αθλέτικ Μπιλμπάο φιλοξενείται από τη Βιγιαρεάλ στο «Θεράμικα», ένα γήπεδο που της πάει, καθώς δε χάνει εκεί την τελευταία πενταετία. Όπως δε χάνει και στα 8 τελευταία μεταξύ τους ανεξαρτήτως έδρας (3-5-0). Έχει θέματα πάντως στα στόπερ, αφού οι Ίνιγκο Μαρτίνεθ και Βιβιάν είναι εκτός, ενώ ο Γεράι ταξίδεψε, αλλά έχει να προπονηθεί 10 μέρες. Περιμένω παιχνίδι με γκολ, κρατάω το G/G στο 1,74 της Novibet.

Μαδριλένικη μονομαχία στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου», εκεί όπου η Χετάφε μετράει 13 συνεχόμενες ήττες από τη Ρεάλ. Η «βασίλισσα» είναι εν μέσω των δύο αγώνων με τη Μάντσεστερ Σίτι και ο Αντσελότι θα κάνει γερό ροτέισον. Το αν θα μπορέσει να πάρει κάτι η Χετάφε είναι άλλο θέμα. Η Ρεάλ δεν θα κάτσει να χάσει. Αυτό που θα κάνει είναι να βάλει αλλαγές. Το μαξ που μπορεί να πάρει η Χετάφε πιστεύω είναι ο βαθμός. Μια τουφεκιά στην ισοπαλία του 3,95 αξίζει.

Για… γκολ Βιγιαρεάλ και Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Προγνωστικά στοιχήματος: Κερδίζει και περιμένει

Το ενδιαφέρον στη Σεγούντα είναι μεγάλο, όσον αφορά την άνοδο. Τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε και τα πάντα είναι ρευστά. Το διπλό της Λας Πάλμας στο Έιμπαρ τη Δευτέρα έβαλε φωτιά για τα καλά στην κορυφή, ενώ η ήττα της Μάλαγα από την Πονφεραδίνα, ουσιαστικά έβαλε τέλος στις ελπίδες των Ανδαλουσιάνων για παραμονή.

Δεν θα μπλέξω με το παιχνίδι των Μαλαγίστας κόντρα στη Μιραντές, όπως επίσης ούτε και με το Σαραγόσα – Καρταχένα. Θα μιλήσουμε αρχικά για τη Γρανάδα, που περιμένω να κερδίσει εύκολα τη Λούγο και να περιμένει να δει τα υπόλοιπα αποτελέσματα της αγωνιστικές, μήπως και καταφέρει την προσπέραση. Ο άσος βέβαια πληρώνει ψίχουλα, συνδυαστικά με το Over 1,5 παίζει στο 1,56.

Κλείνω με το ντέρμπι μίσους της Αστούριας. Για όσους δεν γνωρίζουν, το Σπόρτινγκ Χιχόν – Οβιέδο κοντράρει το Σεβίλλη – Μπέτις σε ένταση και πάθος. Μπορεί βαθμολογικά να μην έχει μεγάλο ενδιαφέρον, αφού η Οβιέδο δεν πάει για τίποτα και η Σπόρτινγκ ψάχνει 1-2 βαθμούς ακόμη για να σωθεί και μαθηματικά, ωστόσο το γόητρο μετράει περισσότερο σε αυτά τα ντέρμπι. Η Οβιέδο μάλιστα έχει πάρει τον αέρα των γηπεδούχων τα τελευταία χρόνια, μετρώντας τρία σερί διπλά στο «Μολινόν». Το line των καρτών μοιάζει λάθος. Το 4,5 για τέτοιο ντέρμπι είναι χαμηλό και το Over 4,5 κίτρινες κάρτες στο 1,92 μου κάνει.

Προγνωστικά Ισπανίας

17:15  Σπ. Χιχόν – Οβιέδο: Over 4,5 κίτρινες κάρτες (1,92), Novibet

19:30  Βιγιαρεάλ – Αθλ. Μπιλμπάο: G/G (1,74), Novibet

19:30  Γρανάδα – Λούγο: 1 & Over 1,5 (1,56), Novibet

 

Πάτησε like στη σελίδα του Match Money στο Facebook!