Προγνωστικά Ιταλίας: Δυάδα διημέρου - MatchMoney

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

Matchmoney on the go
Προγνωστικά Ιταλίας, προγνωστικά στοιχήματος,

Ιταλία: Δυάδα διημέρου

Δημοσιεύτηκε: Γιάννης Γιαννούλας στις 22:40 13/05/2023

Η Μπολόνια ζορίζει στην έδρα της τους μεγάλους, μπορεί να κάνει το ίδιο και με τη Ρόμα, που έχει το βλέμμα της στη Λεβερκούζεν.
Δείτε εδώ όλα τα προγνωστικά Ιταλίας και εδώ όλα τα προγνωστικά στοιχήματος του Match Money.

 

Μάχες γιγάντων με ΤΡΙΠΛΗ προσφορά χωρίς κατάθεση*

 

Προγνωστικά Ιταλίας: Σκοράρει η Μπολόνια

Η Ρόμα έχασε έδαφος στη μάχη της τετράδας με τα τέσσερα ματς χωρίς νίκη, πλέον η συγκέντρωσή της είναι στη ρεβάνς με τη Λεβερκούζεν για το Γιουρόπα Λιγκ. Το δέλεαρ ενός δεύτερου διαδοχικού ευρωπαϊκού τελικού είναι μεγάλο, το 1-0 του πρώτου αγώνα δίνει πολλές ελπίδες στην ομάδα του Μουρίνιο. Και η ρεβάνς της Πέμπτης θα επηρεάσει πιθανώς τις επιλογές του Πορτογάλου στην ενδεκάδα. Έστω και αν δεν υπάρχουν οι λύσεις στο ρόστερ για ροτέισον, λόγω των πολλών τραυματισμών.

Το διπλό της Ρόμα πληρώνει 2,45 στην Μπολόνια αλλά εκτιμώ πως οι «τζαλορόσι» θα ζοριστούν αρκούντως. Η Μπολόνια στην έδρα της φέτος δείχνει ισχυρότατο κίνητρο με τους μεγάλους, έχοντας πάρει αποτέλεσμα από όλους. Στο β’ γύρο κέρδισε την Ίντερ (1-0) και έφερε ισοπαλίες με Λάτσιο (0-0), Μίλαν (1-1) και Γιουβέντους (1-1). Ήταν άκρως ανταγωνιστική και το ίδιο θα είναι και με αντίπαλο την Ρόμα.

Οι «τζαλορόσι» κράτησαν το μηδέν στο ματς με τη Λεβερκούζεν, στο πρωτάθλημα ωστόσο και λόγω των απουσιών στην άμυνα δέχτηκαν γκολ στο σερί των τεσσάρων αγώνων χωρίς νίκη. Το G/G σε τιμές άνω του διπλασιασμού έχει αξία, πληρώνει 2,05 και μπαίνει στο παιχνίδι μας.

 

Προγνωστικά στοιχήματος, προγνωστικά Ιταλίας

 

Προγνωστικά στοιχήματος: Οι σκέψεις των υπολοίπων

Στα υπόλοιπα της Serie A, έχουμε τις εξής σκέψεις. Στο Βερόνα – Τορίνο η αξία είναι στις πιθανότητες της γηπεδούχου, που έχει την ευκαιρία να κάνει κομβικό βήμα παραμονής. Το 2,40 του άσου έχει λογική, έστω και αν ο προπονητής της Τορίνο Ίβαν Γιούριτς, που έχει πρόσφατο και σημαντικό παρελθόν στη Βερόνα, είναι από αυτούς που δεν χαρίζουν ούτε τον… πυρετό τους.

Στο Φιορεντίνα – Ουντινέζε οι «βιόλα» έχουν προφανώς το βλέμμα στην Ευρώπη και στη ρεβάνς με τη Βασιλεία. Και στο πως θα μπορέσουν να ανατρέψουν το 1-2 της Πέμπτης, το πρωτάθλημα είναι σε δεύτερη μοίρα. Από την πλευρά της η Ουντινέζε έχει κάποιες απουσίες και εκτός έδρας εσχάτως δεν αποδίδει, το παιχνίδι είναι προς αποφυγή.

Το Μόντσα – Νάπολι είναι ένα ουσιαστικά αδιάφορο παιχνίδι, στη Νάπολι πανηγυρίζουν ακόμα το πρωτάθλημα και βλέπουν την επόμενη μέρα. Ενώ η Μόντσα, που τρέχει αήττητο σερί έξι αγώνων, θα προσπαθήσει να κάνει το κομμάτι της.

Τέλος στο Γιουβέντους – Κρεμονέζε το 1,40 του άσου είναι ενδεικτικό, η Γιούβε έχει το βλέμμα της στη ρεβάνς με τη Σεβίλλη. Ενώ η Κρεμονέζε των 11 βαθμών από τα έξι τελευταία παιχνίδια δεν έχει να χάσει κάτι κα θα ρισκάρει για το εκτός λογικής αποτέλεσμα.

Προγνωστικά ποδοσφαίρου: Η απογοήτευση της Σαμπντόρια

Στο ματς της Δευτέρας, για την κατάσταση της Σαμπντόρια τα έχουμε πει πολλάκις στη σεζόν. Δραματική κατάσταση που γιγαντώθηκε από τα οικονομικά προβλήματα και την περασμένη Δευτέρα είχαμε τη μαθηματική επικύρωση του υποβιβασμού. Ήττα από την Ουντινέζε με 2-0, ψυχολογία υπό του μηδενός, στη Σαμπντόρια περιμένουν καρτερικά το φινάλε της χρονιάς, το τέλος του «μαρτυρίου».

Προγνωστικά Ιταλίας, προγνωστικά ποδοσφαίρου, προγνωστικά στοιχήματος, Προτάσεις στοιχήματος, Στοίχημα
Υποβιβασμός και μαθηματικά για τη Σαμπντόρια.

Το ενδιαφέρον στον σύλλογο είναι συγκεντρωμένο στην επόμενη μέρα. Και στο αν καταφέρει η διοικούσα επιτροπή να βρει ένα μέλλον για την ομάδα. Έναν επενδυτή που θα πάρει επ’ ώμου τις τύχες των «μπλουτσερκιάτι», θα πληρώσει τα χρέη και θα μπορέσει να δηλώσει συμμετοχή στο επόμενο πρωτάθλημα. Αν δεν συμβεί αυτό η Σαμπ θα αποτελεί παρελθόν και του χρόνου θα παίξει στο πρωτάθλημα της Serie D…

Μόνο διάθεση για μπάλα δεν υπάρχει και η ανεβασμένη εσχάτως Έμπολι μπορεί να εκμεταλλευτεί την περίσταση. Δύο διαδοχικές νίκες με καλή μπάλα, ευκαιρία για μια τρίτη. Το διπλό σε τιμή 2,25 έχει λογική.

Προγνωστικά Ιταλίας

Κυριακή

19:00 Μπολόνια – Ρόμα G/G (2,05), Novibet

Δευτέρα

21:45 Σαμπντόρια – Έμπολι 2 (2,25), Novibet

 

Ακολούθησε το Match Money στο Twitter για να μην χάσεις… στοίχημα!