Νίκος Αγγελής: Ένα τρίξι στα όρθια - MatchMoney

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

Matchmoney on the go
στοίχημα τρίξι

Νίκος Αγγελής: Ένα τρίξι στα όρθια

Δημοσιεύτηκε: Νίκος Αγγελής στις 21:27 15/11/2019

Κάποτε, ένας παλιός φίλος αναγνώστης έλεγε πως οι στοιχηματογραφιάδες θα έπρεπε να υποχρεούνται να ξεκινούν πάντα τα κείμενά τους δηλώνοντας ποια είναι η προσωπική τους κατάσταση. Αν ξύπνησαν με κέφια ή αν πρωί πρωί τσακώθηκαν με την γκόμενά τους, οτιδήποτε μπορεί να επηρεάσει την ψυχολογία τους και τη μελέτη τους.

Πάνω σε αυτό λοιπόν, προσωπικά η μέρα μου ήταν πολύ μπερδεμένη, με διάφορα τρεχάματα. Και για αυτό το σημερινό blog και ανέβηκε σχετικά καθυστερημένα και είναι μικρότερο και πιο λακωνικό από ό,τι συνήθως.

Το έχουμε ξαναπεί βέβαια. Μια απόδοση, σε ένα στοιχηματικό κείμενο, είναι χίλιες λέξεις. Κι αν ο αναγνώστης ξέρει σε τι απόδοση εκτιμά ο στοιχηματογραφιάς το κάθε σημείο, τότε ξέρει τα πάντα, τα υπόλοιπα είναι έτσι κι αλλιώς δικιά του δουλειά.

Fair Odds - Λιγκ 1 και Λιγκ 2

Στο κλασικό λοιπόν print screen βλέπετε και σήμερα τις αποδόσεις αυτής της πετσοκομμένης αγωνιστικής του Σαββατοκύριακου, τόσο της αγοράς όσο και τα κατά τη γνώμη μου fair odds. Το ματς που με ενδιαφέρει περισσότερο είναι το Κρόουλι – Μόρκαμ, όπου παρότι τυφλό value δεν έχω, παίζω πάνω στην πρόσληψη του Ντέρεκ Ανταμς στη Μόρκαμ. Μια πρόσληψη που γενικά θεωρώ ότι, πέρα από ηχηρή για τα δεδομένα της μικρούλας του Λάνκασιρ, μπορεί να αποβεί πραγματικά ωφέλιμη και για τις δύο πλευρές.

Κι από κει και πέρα, κολλάω δίπλα στο διπλό της Μόρκαμ τα διπλά της Άκρινγκτον και της Καρλάιλ για ένα τρίξι στα όρθια. Το πρώτο είναι απλά διαφωνία με τα σετ της αγοράς, το δεύτερο, πέρα από τη διαφωνία, παίρνει ένα κλικ από την απόλυση του Πρέσλι στην Καρλάιλ, το οποίο κλικ φέρνει στο μία η άλλη το γεγονός ότι η Πορτ Βέιλ μάλλον δεν είναι για κόντρα αυτή τη στιγμή.

Πριν κλείσω, δυο μικρές σημειώσεις. Την πρώτη την έχω ξανακάνει, οι αποδόσεις στα ματς της Μπόλτον είναι κάπως πειραματικές, θα πρότεινα να μην τους δίνετε ακόμη πολύ μεγάλη σημασία, έστω κι αν η Μπόλτον σιγά σιγά γίνεται κανονική ομάδα.

Η δεύτερη αφορά το Μάκλσφιλντ – Μάνσφιλντ, στο οποίο οι παίκτες της Μάκλσφιλντ απειλούν ξανά να μην κατέβουν να αγωνιστούν. Έτσι, αυτή τη στιγμή είναι άγνωστο αν θα γίνει το παιχνίδι, και αν γίνει, αν θα παίξει η πρώτη ομάδα της Μάκλσφιλντ ή τα παιδιά των ακαδημιών. Σε κάθε περίπτωση, οι μπουκ δεν έχουν καν βγάλει αποδόσεις, ενώ προφανώς η δικιά μου ψυχρή εκτίμηση αφορά ένα «κανονικό» παιχνίδι.

Καλή τύχη!