Το Στοιχηματικό Ημερολόγιο της Καραντίνας (Day 3) - MatchMoney

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

Matchmoney on the go

Το Στοιχηματικό Ημερολόγιο της Καραντίνας (Day 3)

Δημοσιεύτηκε: Θοδωρής Χαρόπουλος στις 19:58 23/03/2020

Ούτε 10, ούτε 20, αλλά 645 χλμ. πρέπει να διανύσει η Σαν Γιουνάιτεντ για να “υποδεχτεί” τη Σάουθερν Μιανμάρ στο παιχνίδι της 10ης αγωνιστικής της Νάσιοναλ Λιγκ της Μιανμάρ (ή αλλιώς Βιρμανία). Πού θα την υποδεχτεί; Στο Τουγουάνα Στέιντιουμ της Γιανγκόν, έδρα της Σάουθερν Μιανμάρ! Επος; Αναμφίβολα! 

Εννιά αγώνες εκτός έδρας έδωσε ως τώρα η Σαν και τώρα που καλείται να παίξει εντός, έρχεται ο κορονοϊός, η πανδημία, να την ξεσπιτώσει ξανά και να τη στείλει να παίξει εντός έδρας στο γήπεδο της αντιπάλου της! Και πάλι καλά που το ματς θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών, αλλιώς θα έπαιζε το πρώτο εντός της σεζόν με αντίπαλους οπαδούς στην εξέδρα. 

Σε κάθε περίπτωση, όσο κι αν η Σαν Γιουνάιτεντ είναι μαθημένη να κάνει ταξιδάκια, όσο κι αν δεν θα έχει εχθρικό κοινό στην εξέδρα, όσο κι αν πρόκειται για την απερχόμενη πρωταθλήτρια, τροπαιούχος δις την τελευταία τριετία (την τρίτη φορά κατετάγη δεύτερη), όσο κι αν η Σάουθερν Μιανμάρ έχει δείξει ολοφάνερα σημάδια βελτίωσης -κέρδισε τους 4 βαθμούς της στα πιο πρόσφατα δύο εντός έδρας παιχνίδια της, η Σαν παραμένει φαβορί. Πόσο φαβορί όμως; Τόσο, όσο το να μην έχει κερδίσει με πάνω από 2 γκολ διαφορά ούτε την τραγικά αδύναμη Τσιν (3-1).

Μιανμάρ - στοίχημα
Η Γιανγκόν τυπικά δοκιμάζεται εκτός έδρας με την Μάγκβε, στην πραγματικότητα παίζει στο γήπεδό της -έστω με άδειες εξέδρες- ελέω πανδημίας…

Για να μην πάω απευθείας στον άσο του 9,00 και φανώ υπερφίαλος -όσο κι αν η πιθανότητα της έκπληξης ΔΕΝ είναι τόσο απομακρυσμένη- το ότι δίνεται σε ασιατικό χάντικαπ το line στα 1,75 γκολ, επιτρέπει την κόντρα με άριστες πιθανότητες επιβεβαίωσης, στο 1,85 γα το 2 (+1,75) με φουλ απόδοση σε ήττα με ένα γκολ και επιστροφή μισής μίζας σε πιθανή ήττα με δύο γκολ διαφορά. Οι τολμηροί, δε, που γλυκοκοιτάζουν τόσο το 9αράκι, όσο -κυρίως- το 3,75 στο Χ2 είναι φίλοι μου, πολύ φίλοι μου!

Στο άλλο ματς της ημέρας η Μάγκβε επίσης ΔΕΝ υποδέχεται ουσιαστικά την Γιανγκόν, αλλά μόνο τυπικά. Επί του πρακτέου παίζει κι αυτή εκτός έδρας, στο γήπεδο της Γιανγκόν, σε άδειες όμως εξέδρες λόγω πανδημίας. Έτσι κι αλλιώς το γκραν αουτσάιντερ θα ήταν, αλλά τώρα, σε ξένη έδρα, κόντρα σε ομάδα μια κλάση ανώτερη, η οποία μάλιστα έρχεται αγριεμένη (έχασε για πρώτη φορά φέτος από την αήττητη Αγιεγιαγουάντι 1-0). Το ασιατικό διπλό στο -1,25 (φουλ απόδοση στα δύο γκολ διαφορά, μισή μίζα επιστροφή σε νίκη στο γκολ) μοιάζει παραπάνω από ελκυστικό για 1,80. 

Μιανμάρ - Βιρμανία - Μπούρμα
Ιδού, η Βιρμανία – Μπούρμα – Μιανμάρ…

Και με την ευκαιρία της στοιχηματικής ενημέρωσης, για όσους αναρωτιούνται “ρε μεγάλε άσ’την πλάκα σου, ποια Μιανμάρ, πού είναι τούτο”, ας επισημάνουμε τα απολύτως απαραίτητα. Η Μιανμάρ είναι η άλλοτε Βιρμανία, ή Μπούρμα αν προτιμάτε. Αρκετά μεγάλο μαγαζί στη Νοτιοανατολική Ασία (η μεγαλύτερη σε έκταση νησιωτική χώρα της περιοχής) με πληθυσμό 55 εκατομμύρια. Η Μιανμάρ οφείλει το νέο της όνομα στον δικτάτορα Σο Μονγκ (1989).

Πρωτεύουσα της χώρας η Νάι Πι Τάο (με πληθυσμό 1 εκατ.) αν και μεγαλύτερη πόλη της χώρας είναι η άλλοτε πρωτεύουσα, η Γιανγκόν (γνωστή και ως Ρανγκούν, με μητροπολιτικό πληθυσμό 7,5 εκατ.). Τώρα αν πούμε και τους γείτονές της πάει πολύ; Άντε, μία βόλτα εντελώς επιγραμματικά: Ινδία, Μπανγκλαντές, Κίνα, Λάος, Ταϊλάνδη και βρέχεται από τον Κόλπο της Βεγγάλης και τη Θάλασσα Ανταμάν.

Y.Γ.: Οσοι δεν παίξατε ακόμα το 1,85 στο Over 33,5% τηλεθέαση για το Masterchef της Τρίτης, σπεύσατε. Μοναδικό live πρόγραμμα για λίγο ακόμα και έχει και αποχώρηση απόψε. Σπεύσατε αναμένεται να υποχωρήσουν στο πολύ limit down οι αποδόσεις… Γιατί εκτός από “κατάκτηση”, στο Masterchef πλέον παίζουμε και τηλεθέαση. Αρρωστάκια; Μπορεί, ίσως όμως και να ψαχνουμε δωράκια ελέω καραντίνας. Who knows…