Πάμε στοίχημα μπάσκετ - Ευρωλίγκα: Ψηλά το χάντικαπ

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

Matchmoney on the go
Προγνωστικά μπάσκετ, Πάμε στοίχημα μπάσκετ

Ευρωλίγκα: Ψηλά το χάντικαπ στο ΤΣΣΚΑ – Ολυμπιακός

Δημοσιεύτηκε: Δημήτρης Καναβαράκης στις 10:36 03/12/2020

Ασφαλώς οποιαδήποτε εκτίμηση στην Ευρωλίγκα είναι υποψήφια για διάψευση με συνοπτικές διαδικασίες, ωστόσο ένας τρόπος υπάρχει να αυξηθούν οι πιθανότητες επιτυχίας και αυτός είναι το σωστό «διάβασμα» των δεδομένων.
Δείτε εδώ όλα τα προγνωστικά μπάσκετ και εδώ το πάμε στοίχημα μπάσκετ του Match Money.

Πάμε στοίχημα μπάσκετ: Ένσταση στο χάντικαπ

Η ΤΣΣΚΑ υποδέχεται σήμερα τον Ολυμπιακό με στόχο την 7η σερί νίκη της στη διοργάνωση και η ένσταση έχει να κάνει με το ύψος του χάντικαπ. Η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη έχει οχτώ νίκες σε 11 ματς και καμία από αυτές δεν ήρθε με διψήφια διαφορά. Που σημαίνει ότι αρκείται έως τώρα να κάνει επαγγελματικά τη δουλειά, χωρίς να ψάχνει κάτι παραπάνω – πιθανόν να μην μπορεί κιόλας, σε αυτή τη χρονική περίοδο, το κάτι παραπάνω.

Αναμενόμενα ο Ολυμπιακός ηττήθηκε εύκολα από την Μπασκόνια, τώρα όμως ενισχύεται από τις επιστροφές των Ζαν-Σαρλ, Βεζένκοφ, Έλις και Χαραλαμπόπουλο. Από το 2012, και τη χρονιά του θριάμβου της Πόλης, δεν έχει ηττηθεί με διψήφια διαφορά στη Μόσχα (πέρσι νίκησε μέσα-έξω την ΤΣΣΚΑ), καθώς παραδοσιακά βρίσκει έξτρα κίνητρο απέναντί της. Το διπλό με το χάντικαπ στους 9,5 πόντους στο 1,84 στο Pamestoixima.

Προγνωστικά μπάσκετ: Διπρόσωπος ο Παναθηναϊκός

Από τα σημερινά παιχνίδια δεν μου αρέσει κάτι άλλο – η διπροσωπία του Παναθηναϊκού μπορεί να οδηγήσει από ντέρμπι έως και νέα συντριβή κόντρα στην Αρμάνι – μου αρέσει όμως το διπλό με χάντικαπ στο αυριανό παιχνίδι της Ρεάλ με τη Βιλερμπάν.

Με την επιστροφή του Νόρις Κόουλ οι Γάλλοι δείχνουν τελείως διαφορετική ομάδα. Πήραν πολύ άνετη νίκη κόντρα στην Μπαρτσελόνα, την οποία καθήλωσαν στους 68 πόντους και την Τρίτη έκαναν πλάκα με τον Παναθηναϊκό, σουτάροντας με το ασύλληπτο 70% τρίποντα (17/24).

Η Ρεάλ είναι σε καλό φεγγάρι, χθες (Τετάρτη) έκανε το 12/12 στην ACB με το εντός 92-83 κόντρα στην Μπασκόνια, αλλά στην κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα του Τι Τζέι Πάρκερ, το διπλό με το χάντικαπ στους 14,5 πόντους επιλέγεται πολύ εύκολα στο 1,80 του Stoiximan.