"Messi '14" για 6,00 - MatchMoney

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

Matchmoney on the go

“Messi ’14” για 6,00

Δημοσιεύτηκε: Θοδωρής Χαρόπουλος στις 14:28 10/04/2021

Ο Λίο Μέσι δεν είναι ένας απλός παίκτης, είναι το βαρόμετρο της Μπάρτσα από το 2006. Φταρνίζεται ο Λίο και… ανεβάζει πυρετό η “mes que un club” μπλαουγκράνα αρμάδα. Και όμως, ο Αργεντίνος σούπερ σταρ δεν είναι Θεός. Είχε κι αυτός τα ντεφορμαρίσματά του. Τις σεζόν που ο Μέσι δεν ήταν… Μέσι. Και μία από τις πιο συζητημένες, ήταν το 2013-14, όταν είχε τραυματισμό, ντεφορμάρισμα, νέο συμβόλαιο. Ολα να λειτουργούν προσθετικά και επιβαρυντικά.

Το 2013-14 μπορεί ο Λίο Μέσι να έκανε μία από τις χειρότερές του σεζόν ever αλλά ή ταν και η χρονιά που γράφτηκε με πλατινένια γράμματα στην ιστορία της Μπάρτσα και τη δικιά του. Εγινε ο τοπ σκόρερ της Ιστορίας του κλαμπ, έγινε και ο κορυφαίος σκόρερ στα “Ελ Κλάσικο” όλων των εποχών, μπροστά από την”ξανθιά σαϊτα”, τον θρυλικό Αλφρέδο ντι Στέφανο! Και το ρεκόρ αυτό το σημείωσε με χατ τρικ 23 Μαρτίου 2014. Ακριβώς εφτά χρόνια και δύο βδομάδες νωρίτερα.

Φέτος, ο Μέσι είναι …7 χρόνια μεγαλύτερος ηλικιακά από το 2014. Και ολοφάνερα επηρεασμένος από το μεταγραφικό κάζο και την “τσαμπουκαλίδικη” διατήρησή του στο ρόστερ από τον Μπαρτομέου. Και αν ο τελευταίος αποτελεί πια παρελθόν, ο Μέσι είναι σε μομέντουμ κάθε άλλο παρά ιδανικό όπως περιγράφεται και στο ρεπορτάζ του Ελ Κλάσικο ΕΔΩ! 

Σε μία παρόμοια κατάσταση ο Μέσι το 2014 έβγαλε τρεις άσους από το μανίκι (κόντρα στους δύο του Μπενζεμά). Και με εκείνο το χατ τρικ (τα δύο με πέναλτι) οδήγησε την Μπάρτσα σε επιβλητικό διπλό (3-4). Στο κατάμεστο τότε Μπερναμπέου, που έβραζε από δεκάδες χιλιάδες “μερένχες”. Σήμερα, στο “Αλφρέδο ντι Στέφανο” (το μικρό της Ρεάλ στο προπονητικό της, είναι η έδρα από πέρσι λόγω covid-19 και άδειων εξεδρών) μπορεί να ξανακάνει το ίδιο; Η Nοvibet αξιολογεί το ενδεχόμενο των δύο+ γκολ του Μέσι για απόδοση της τάξης του 5,50 και για τον Μπενζεμά  6,00. Και ακόμα 599 στοιχήματα προσφέρει η Novibet στο “Κλάσικο”. Για όσους μπουν, δε, στη διαδικασία ΔΩΡΕΑΝ πρόβλεψης σκορ στο Ισπανικό όπως και στο Ελληνικό Ελ Κλάσικο, υπάρχει βραβείο 100 € από τη Novibet! 

Το μεγάλο παιχνίδι, που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό και την έκβαση της μάχης τίτλου στην Ισπανία φέτος, προσφέρεται σε κορυφαίο σετ αποδόσεων 3,15-3,80-2,40 με μηδενική γκανιότα (0%) στην Ιnterwetten. Που έχει επίσης φουλ μενού ακόμα 359 bet για το μεγάλο ραντεβού.