Ανωτερότητα αποτίμησης 1,80 ως 2,00 - MatchMoney

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

Matchmoney on the go

Ανωτερότητα αποτίμησης 1,80 ως 2,00

Δημοσιεύτηκε: Θοδωρής Χαρόπουλος στις 19:35 12/10/2021

Ο Τσιτσιπάς ποτέ δεν έκρυψε το κέφι του να παίζει στην Καλιφόρνια. “Σπουδαίο μέρος για τένις, τρομερός καιρός και ιδεώδεις συνθήκες. Εκπληκτικοί στην οργάνωση αγώνων για τους παίκτες” λέει ο Στεφ για το μεγάλο τουρνουά του Ιντιαν Γουέλς. Στο οποίο “αισθάνεσαι περίπου τόσο σπουδαία, όσο και στο Μαϊάμι”, τονίζει. Και το πόσο γουστάρει μέχρι χιλιοστού να παίζει στο Ιντιαν Γουέλς ο Τσιτσιπάς, φαίνεται και από το πώς έχει ξεκινήσει τη διοργάνωση, από το στατιστικό του. 

Περίπατο προκρίθηκε με τον Ισπανό Πέδρο Μαρτίνεζ ο Καρδιτσιώτης σταρ. Νίκη με 6-4, 6-2 σε μιάμιση ώρα (01.34’.22’’). Και η διαφορά τους δεν ήταν μόνο αυτή, ο Ελληνας ολοκλήρωσε το παιχνίδι με μόλις 11 αβίαστα λάθη και διπλάσιους (22) winners. Κανένα διπλό λάθος (!) στο “δηλητηριώδες” σέρβις του που του απέφερε συνολικά 7 (!) άσους. Στο δεύτερο σέρβις, δε, ο Τσιτσιπάς κέρδισε το 80% των πόντων (12/15). Κάτι που μαρτυρά, πέραν όλων των άλλων, παντελή έλλειψη άγχους και τεράστια αυτοπεποίθηση!

Με Φονίνι στους “32”

Στις 04.30 τα ξημερώματα ο Τσιτσιπάς αναμένεται να έχει μάλλον δυσκολότερο έργο κόντρα στον Φονίνι. Ο οποίος, πάντως, “έφτυσε αίμα” να περάσει τον Γερμανό Στρουφ (6-4, 4-6, 6-3). Οι αποδόσεις, πάντως, δίνουν δικαίως μακράν φαβορί τον φορμαρισμένο Έλληνα νούμερο 3 στον κόσμο! Το line των άσων στους 6,5 για τον Τσιτσιπά για 1,80 στη Novibet. Και το μεγάλο στοίχημα είναι τα double faults σε 1,5 line. Οπου το ρίσκο να επαναλάβει άριστο παιχνίδι στο σέρβις και να έχει Under 1,5 διπλά λάθη ο Τσιτσιπάς πληρώνει 2,15!

Στην προσπάθεια, τέλος, να ανεβάσει κανείς την απόδοση νίκης, ξεχωρίζει το Bet request που έχει δώσει απόδοση στο 1,80 για νίκη Τσιτσιπά με δικό του το πρώτο μπρέικ του αγώνα! Αριστη επιλογή που συνδυάζει και το φαβορί αλλά και την ποιοτική ανωτερότηά του που μεταφράστηκε στο πρώτο ματς σε 41% κερδισμένους πόντους στην απάντηση στο πρώτο αντίπαλο σέρβις και 64% (!) στο δεύτερο.