Ερυθρόλευκα σκουφάκια για τίτλο στο 3,00 - MatchMoney

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

Matchmoney on the go

Ερυθρόλευκα σκουφάκια για τίτλο στο 3,00

Δημοσιεύτηκε: Θοδωρής Χαρόπουλος στις 11:31 26/10/2021

Το πόλο ανδρών του Ολυμπιακού δεν είναι ακριβώς μία ομάδα της σειράς. Οχι στην Ελλάδα, προφανώς, όπου είναι ο φυσικός και μόνιμος κυρίαρχος εδώ και χρόνια. Αλλά και στις διεθνείς διοργανώσεις. Οι ερυθρόλευκοι είναι από τα μεγάλα και υπολογίσιμα κλαμπ. Και στο Τσάμπιονς Λιγκ πόλο που εκκινεί σήμερα, με τον Ολυμπιακό να φιλοξενεί τη Ντιναμό Τιφλίδας (19:15) στο πλαίσιο του προγράμματος για τον πρώτο όμιλο. Η κατάκτηση του οποίου από τον Ολυμπιακό κοστίζει μόλις 2,30 στη Stοiximan. Και με μόνο αντίπαλο ουσιαστικά τη Νόβι Μπέογκραντ στο 2,20. Εκεί θα παιχτεί η πρωτιά!

Πρωταθλητής στο Πόλο Ανδρών ο Ολυμπιακός | Sofokleousin.gr

Η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου ξεκινάει τη διοργάνωση με μεγάλες φιλοδοξίες και δεν είναι τυχαίο πως παίζεται τρίτο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου! Στο 3,00 προσφέρεται ο Ολυμπιακός για να πάρει τον τίτλο του Τσάμπιονς Λιγκ της LEN φέτος, με την Νόβ Μπέογκραντ και την Προ Ρέκο στο 2,80 και το 2,90 αντίστοιχα πολύ κοντά στις αποδόσεις. Που ίσως άμεσα αλλάξουν! 

Οσο για το αποψινό ματς αυτό καθαυτό; Οι αποδόσεις νίκης είναι τόσο χαμηλές που δεν προσφέρονται πια. Με το ρόστερ που έχει φτιάξει ο πρωταθλητής Ελλάδας άλλωστε θα είναι έκπληξη ακόμα κι αν χάσει με λίγα γκολ η Ντιναμό. Στα 10,5 το λάιν και αν μπουν με όρεξη οι ερυθρόλευκοι θα το συντρίψουν κι αυτό. Στο 1,87 το line για νίκη με 11 και ίδια απόδοση για το Over 23,5.