ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

Την ιστορία γράφουν τα μπαλάκια (και το 18,00)

Δημοσιεύτηκε: Θοδωρής Χαρόπουλος στις 14:16 25/06/2021

Την ιστορία την γράφουν οι παρέες; Η τα μπαλάκια; Μύθος στη χώρα που φύεται κι ευδοκιμεί η φαιδρά πορτοκαλέα τα ζεστά και παγωμένα μπαλάκια στις κληρώσεις. Που έφερναν τον Παναθηναϊκό ή τον Ολυμπιακό, την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ, άσχετο το όνομα της ομάδας, σε πλεονεκτική θέση στις κληρώσεις ελέω …ζεσταμένων σφαιριδίων κλήρωσης. Έπος! Τέλος πάντων, ακόμα κι αν τα …μπαλάκια της κλήρωσης του Euro ήταν παγωμένα ή ζεσταμένα, τα αποτελέσματα μίλησαν τελευταία. Και έφεραν την Ισπανία δεύτερη και την κάτοχο του τίτλου Πορτογαλία τρίτη. Και το “κάτω” κλαδί του “δέντρου” των σταυρωμάτων του Euro να φαντάζει παραδεισένιο -σε σύγκριση με το πάνω. 

Άλλαξαν τα κόζια. Και άλλαξαν και πολλά στις αποδόσεις για νικητή, ζευγάρι τελικού, για πολλά. Και η Nοvibet έχει ήδη τοποθετηθεί με νέα δεδομένα στο θέατρο της στοιχηματικής μάχης και των αποδόσεων κατάκτησης! Μετά τα αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής, στη μία πλευρά των σταυρωμάτων θα κοντραριστούν μέχρι και τον ημιτελικό οι καλύτερες ως τώρα ομάδες του τουρνουα, Γαλλία και Ιταλία, με το Βέλγιο και την Πορτογαλία και την Ισπανία και την Κροατία! Και από κοντά οι ΑυστροΕλβετοί!  Είπατε τίποτε; Την ίδια ώρα απ΄κάτω, πάμε με ΑγγλοΓερμανία να κοντράρονται τώρα (στους “16”) και μένει μια έξω να συνεχίσει με Ολλανδία-Τσεχία και κάτι Ουαλίες, Δανίες και ΣουηδοΟυκρανίες. Ζάχαρες…

Φαβορί για ζευγάρι τελικού λέει η Novibet είναι το Αγγλία-Γαλλία στο 11,50 που αποτελεί αποδοσάρα έτσι κι αλλιώς. Αλλά πάγια αιρετικός και αναζητώντας τη μείξη με τη στοιχηματική αξία και όχι σκέτη την ποδοσφαιρική, θα αναρωτηθώ: Υπάρχει ένας ποδοσφαιρόφιλος που να μην έχει εντυπωσιαστεί με την μπάλα, το ρυθμό, την απόδοση εν γένει, το εν γένει κλίμα, την ατμόσφαιρα μεταξύ των παικτών και του κόουτς, στη “σκουάντρα ατζούρα”; Που να βάζει μεγάλο στοίχημα ότι δεν μπορεί να πάει τελικό; Ασφαλώς όχι. Οσο για το κάτω “κλαδί”, Γιατί απαραίτητα Αγγλία; Η Γερμανία; Πόσο καλύτερες ήταν από την ταχύτατη Ολλανδία. Που έχει και ισοβαρές βάθος πάγκου εξάλλου. Παίκτες του 6-7 όλοι. Οχι, π.χ., βασικός του 8 και αναπληρωματικός του 4. Στο 18,00 το ζευγάρι τελικού Ιταλία-Ολλανδία απο τη Nοvibet έχει ξεχωριστή αξία, σίγουρα μεγαλύτερη από το υπάρχον ρίσκο.