ΤΕΛ. ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

Futbolatino: Για το Σουνταμερικάνα και… τον Μάξι

Δημοσιεύτηκε: Γιώργος Φράγκος στις 14:27 06/12/2021

Τα ‘χουμε πει για τις Δευτέρες στη Ν. Αμερική. Υπάρχουν κάποιες που ισχύει το ίδιο με τον υπόλοιπο κόσμο, υπάρχουν όμως και κάποιες που μπορεί να έχουν όλο το ζουμί στοιχηματικά. Αυτό ακριβώς συμβαίνει απόψε στην Αργεντινή, όπου υπάρχουν δύο ματς που σηκώνουν σοβαρό ποντάρισμα.

00:15 ΑΛΝΤΟΣΙΒΙ – ΑΡΧΕΝΤΙΝΟΣ

Για την Αρχεντίνος δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα απόψε πέρα από τη νίκη. Κερδίζει και παίρνει καθαρό προβάδισμα για το Σουνταμερικάνα, δεν τα καταφέρνει και ουσιαστικά μένει εκτός, καθώς θα πρέπει να περιμένει ένα θαύμα. Κοινώς, μετά τα αποτελέσματα της αγωνιστικής, που ήταν εξαιρετικά ευνοϊκά για εκείνη, κρατάει την τύχη της στα χέρια της και εξαρτάται από την ίδια αποκλειστικά αν θα συνεχίσει να ισχύει κάτι τέτοιο. Η Αλντοσίβι θα προσπαθήσει να πάρει κάτι αλλά ποιοτικά υπολείπεται, ιδίως από την ομάδα που εμφανίστηκε κόντρα στη Χιμνάσια, η οποία πραγματικά θύμισε εκείνη του πρώτου μισού του 2021. Με τέτοια εμφάνιση οι «μπίτσος» δεν θα χάσουν άλλη μια μεγάλη ευκαιρία, το διπλό φυσιολογικά υποχώρησε στο 1,88 στη Novibet αλλά η αξία του είναι ξεκάθαρη.

02:30 ΝΙΟΥΕΛΣ – ΜΠΑΝΦΙΛΝΤ

Ανεξαρτήτως αν το Νιούελς – Μπάνφιλντ είναι ματς μεταξύ βαθμολογικά αδιάφορων ομάδων, για τη Νιούελς η σημασία του είναι τεράστια, καθώς αποχαιρετά το απόλυτο είδωλο της σύγχρονης ιστορίας της, τον Μάξι Ροντρίγκες. Με τον Μάξι παρόντα στην ενδεκάδα για όσο εκείνος αντέξει, αλλά και χωρίς εκείνον όταν θα γίνει αλλαγή για να χειροκροτηθεί από όλο το γήπεδο, πρέπει να θεωρείται δεδομένo ότι η γηπεδούχος θα παίξει σαν να πρόκειται για τελικό, ώστε αυτό το σημαντικό γεγονός να μείνει ιστορία με μια νίκη. Βέβαιη πρέπει να θεωρείται και η βοήθεια του κόσμου της που έχει εξαντλήσει τα εισιτήρια από το Σάββατο, αναμένεται ένα εκρηκτικό κλίμα απόψε, εφάμιλλο των εποχών που η ομάδα διεκδικούσε σημαντικούς τίτλους. Το σίγουρο είναι ότι η Μπάνφιλντ στο «Κολόσο» δεν είναι φαβορί, ο άσος παίζεται πολύ άνετα, αλλά για περισσότερη ασφάλεια επιλέγουμε το 1 DNB στο 2,05 του Stoiximan, το οποίο επίσης έχει σαφέστατη αξία πονταρίσματος.