ΤΕΛ. ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

Futbolatino: Ομάδα με όλη την έννοια η Βελέζ

Δημοσιεύτηκε: Γιώργος Φράγκος στις 15:27 23/11/2021

Η τελευταία από τις γενικότερα λιγοστές εμβόλιμες αγωνιστικές στην Αργεντινή, δίνει και δύο αρκετά ενδιαφέρουσες επιλογές. Για τον περισσότερο κόσμο βέβαια, το… ψωμί είναι στη Βραζιλία και συγκεκριμένα στο Πόρτο Αλέγκρε όπου η Γκρέμιο αντιμετωπίζει τη Φλαμένγκο, του «δικού» της Ρενάτο Γκαούτσο. Για μας ωστόσο κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει, ναι μεν είναι φαβορί η Γκρέμιο λόγω συνθηκών (διαφορετικά δεν είχε τύχη με την βασική Φλαμένγκο) αλλά δεν είναι για 1,75-1,80. Ισως στο live, αφότου γνωρίζουμε την ενδεκάδα της Φλαμένγκο και δούμε τα πρώτα λεπτά, να σηκώνει ποντάρισμα ο άσος. Τώρα όμως όχι, θα αρκεστούμε στα δύο από την… άσπονδη γειτόνισσα των Βραζιλιάνων, Αργεντινή.

00:15 ΑΛΝΤΟΣΙΒΙ – ΣΑΝ ΛΟΡΕΝΤΖΟ

Σπάνιο το φαινόμενο αλλά από αυτό το ματς μας βγαίνει σπέσιαλ. Στο ποδόσφαιρο υπάρχει ένας νόμος που λέει ότι ο πρώην παίκτης μιας ομάδας, σκοράρει εναντίον της. Τέτοια ακριβώς περίπτωση είναι ο Καουτερούτσιο της Αλντοσίβι, ο οποίος φυσικά με την εκτελεστική του δεινότητα έχει επάξια τον τίτλο του πρώτου σκόρερ της ομάδας, με διψήφιο μάλιστα αριθμό τερμάτων. Στο 2,55 το any time του στον Stoiximan.

02:30 ΒΕΛΕΖ – ΑΡΧΕΝΤΙΝΟΣ

Πάμε στο μοναδικό καθαρό σημείο της ημέρας, τον άσο της Βελέζ. Εκλεισε λίγο η ψαλίδα άσου-διπλού ενδεχομένως επειδή βγήκε στην επιφάνεια μια πληροφορία πως ο Πελεγκρίνο θα κάνει φρεσκάρισμα. Η Βελέζ ωστόσο είναι ομάδα με όλη την έννοια της λέξης, δεν στηρίζεται σε καμία μονάδα αλλά στη συνολική προσπάθεια που πηγάζει από τη δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις. Ο κόσμος στο γήπεδο θα είναι και πάλι πολύς, στο μέτρο του δυνατού, η Αρχεντίνος δεν είναι καλά, ό,τι αυτό μπορεί να σημαίνει από κάθε άποψη, όλα αυτά οδηγούν στο συμπέρασμα πως το 2,03 του άσου της Novibet έχει αξία.