ΤΕΛ. ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

Futbolatino: Πάμε βόρεια

Δημοσιεύτηκε: Γιώργος Φράγκος στις 14:30 20/10/2021

Γεμάτη Τετάρτη στα αμερικάνικα πρωταθλήματα, κυρίως μετά τα μεσάνυχτα. Η Νότια Αμερική μας απογοήτευσε, έχει επιλογές αλλά δεν πετάμε και τη σκούφια μας, ειδικά για τα πιο βραδινά ματς. Σώζουν την κατάσταση η Βόρεια και Κεντρική Αμερική, με δύο σημεία από το πρωτάθλημα των ΗΠΑ και ένα από το Μεξικό για να δικαιώσουμε και το όνομα της στήλης, futbolatino.

02:30 ΑΤΛΑΝΤΑ – Ν.Υ. ΣΙΤΙ

Η Ατλάντα έρχεται από το μεγάλης σημασίας 2-0 στο Τορόντο, το οποίο την ανέβασε ξανά πάνω από τη ζώνη, ενώ έχει θεωρητικά βατό πρόγραμμα. Από την άλλη η Ν.Υ. Σίτι μοιάζει να έχει καταρρεύσει, υπέστη νέα ήττα στο ΝΥ ντέρμπι, τέταρτο σερί ματς χωρίς να σκοράρει, παραμένει με μόνο μία νίκη στα τελευταία εννιά κι αυτή επί του τελευταίου Σινσινάτι. Η Ατλάντα δείχνει να το πιστεύει περισσότερο, θα πάμε με τον άσο στο 2,42 της Stoiximan.

03:00 ΝΤΑΛΑΣ – ΛΟΣ ΑΝΤΖΕΛΕΣ

Το Ντάλας δεν πάει για κάτι πλέον. Σίγουρα δεν θα κάτσει να χάσει, αλλά έχει μόνο το γόητρο για να ανησυχεί. Στο Λος Αντζελες τα περιθώρια λάθους παραμένουν σχεδόν μηδενικά και ίσως μπουσταριστεί με πιθανή επιστροφή του Βέλα. Μετά πάει στη Μινεσότα κι εκεί θα προσπαθήσει να κάνει το άλμα, απαραίτητη προϋπόθεση όμως είναι να κερδίσει σήμερα. Το διπλό στο 2,52 της Stoiximan συνδυάζει κίνητρο και καλύτερη ομάδα.

05:00 ΤΙΓΚΡΕΣ – ΠΑΤΣΟΥΚΑ

Πρέπει να αντιδράσει η Τίγκρες, που έχει μόνο μία νίκη στα τελευταία επτά και τέσσερις σερί ισοπαλίες στην έδρα της, αλλά στα περισσότερα, πήρε λιγότερα από αυτά που άξιζε. Πλέον επέστρεψε και ο Ζινιάκ και ήταν ο σκόρερ στο 1-1 με την Κρουζ Αζούλ. Η Πατσούκα δεν τρομάζει, παρά το πρόσφατο αήττητο, που είναι και προϊόν συγκυριών (πέτυχε την Αμέρικα με απουσίες, ενώ στην Πουέμπλα κέρδισε κατά τύχη). Ο συνδυασμός της ανάγκη για διόρθωση, καλής εικόνας και επιστροφής Ζινιάκ οδηγεί τη σκέψη στον άσο του 2,00 στη Stoiximan.