Προσφορές Bwin. €1.000 εγγυημένα* κάθε μέρα στο Magic Box

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

Matchmoney on the go

€1.000 μετρητά εγγυημένα* κάθε μέρα στο Magic Box της bwin!

στις 19:52 17/12/2022

Στην bwin και τις φετινές γιορτές βγαίνεις διπλά κερδισμένος στο Magic Box! Έπαθλα* και €1.000 μετρητά εγγυημένα* κάθε μέρα μπορούν να γίνουν δικά σου.
Δες εδώ τις προσφορές Bwin. 

Η πιο όμορφη εποχή του χρόνου πλησιάζει και η bwin ανοίγει το… μαγικό κουτί με τα δικά της δώρα από νωρίς! Κάθε μέρα μέχρι και τις 10 Ιανουαρίου το Magic Box σου δίνει την ευκαιρία να κάνεις δικά σου €1.000 μετρητά.

Προσφορές bwin – €1.000 μετρητά κάθε μέρα με δωρεάν συμμετοχή στο Magic Box*!

Παράλληλα κάθε άνοιγμα του κουτιού μοιράζει εγγυημένα έπαθλα σε καζίνο και στοίχημα! Πώς μπορεί όμως το Magic Box της bwin να πάει τις γιορτές σε άλλο επίπεδο; Φυσικά με τη δωρεάν συμμετοχή.

Διπλό δώρο στην bwin! Και έπαθλο και €1.000 μετρητά μπορούν να γίνουν δικά σου κάθε μέρα στο εορταστικό Magic Box*!

Μπαίνεις στο bwin.gr, επιλέγεις το Magic Box για ένα καθημερινό έπαθλο και αυτομάτως συμμετέχεις δωρεάν στην κλήρωση για τα μετρητά. €1000 μετρητά εγγυημένα κάθε μέρα και χωρίς απαιτήσεις πονταρίσματος!

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 1114 | Υπεύθυνο Παιχνίδι | *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
Η προσφορά ισχύει μέχρι 10/1/23 για εγγεγραμμένους παίκτες που έχουν πραγματοποιήσει μία κατάθεση. Η συμμετοχή στις κληρώσεις είναι δωρεάν.

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ