Προγνωστικά Γερμανίας: Με δύο επιλογές άνω του 2.00

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

Matchmoney on the go
Προγνωστικά Γερμανίας - Προγνωστικά Στοιχήματος

Γερμανία: Με δύο επιλογές άνω του 2.00

Δημοσιεύτηκε: Ανέστης Ζαχαράκης στις 11:24 09/11/2022

Δεύτερο σκέλος απόψε από την εμβόλιμη αγωνιστική στην Μπουντεσλίγκα, με ένα βασικό σημείο. Σήμερα όμως έχουμε επιλογή και από τη Β’ Γερμανίας. Δείτε εδώ όλα τα προγνωστικά Γερμανίας και εδώ όλα τα προγνωστικά στοιχήματος του Match Money.

Στην Μπουντεσλίγκα όπως αναμένονταν αποκαταστάθηκε η τάξη πριν τη διακοπή. Η Μπάγερν προσπέρασε στην κορυφή της βαθμολογίας την Ουνιόν Βερολίνου. Οι Βαυαροί έχουν ανοίξει το γκάζι και τη δεδομένη στιγμή δεν παίζονται από κανέναν εντός Γερμανίας. Φάνηκε αυτό και χθες με το επιβλητικό 6-1 επί της Βέρντερ.

Προγνωστικά στοιχήματος, προγνωστικά Γερμνίς

Από την άλλη, η συμπαθέστατη Ουνιόν, που οδηγούσε την κούρσα για επτά σερί αγωνιστικές, κατέρρευσε σαν χάρτινος πύργος την Κυριακή, στο Λεβερκούζεν. Πραγματοποιώντας τη χειρότερή της φετινή εμφάνιση, ηττήθηκε με το βαρύ 5-0 και εμφάνισε για πρώτη φορά έντονα σημάδια κόπωσης.

Οι Βερολινέζοι έκαναν πολύ μεγάλη προσπάθεια στο Γιουρόπα Λιγκ, για να προκριθούν ως δεύτεροι από τον όμιλο με 4/4 νίκες από την τρίτη αγωνιστική και μετά. Αυτή η προσπάθεια προφανώς τους απορρόφησε ενέργεια και μοιραία κάποια στιγμή θα είχε αντίκτυπο στο πρωτάθλημα.

Προγνωστικά Γερμανίας: Βάσει xGoals θα έπρεπε να ήταν 13η!

Υπενθυμίζω ότι και πριν δύο εβδομάδες η Ουνιόν είχε υποπέσει σε… χοντρή γκέλα, αφού είχε ηττηθεί ως πρωτοπόρος από την ουραγό τότε Μπόχουμ. Ακολούθησε η επική ανατροπή επί της Γκλάντμπαχ με γκολ στο 97′. Όμως στο Λεβερκούζεν, μετά το πρώτο γκολ της αντιπάλου, έχασε ολοκληρωτικά την μπάλα και τελείωσε το παιχνίδι με xGoals υπέρ 0,23. Πρακτικά, ήταν παντελώς ακίνδυνη.

Η ομάδα του Ουρς Φίσερ έχει κάνει υπερβατική πορεία στο πρωτάθλημα. Είναι χαρακτηριστικό πως με βάση τη διαφορά των xGoals υπέρ και κατά θα έπρεπε να βρίσκεται στη 13η θέση και όχι στην τρίτη! Τα xPoints των Βερολινέζων μαρτυρούν ότι με βάση τις ευκαιρίες που έχουν δημιουργήσει και δεχθεί φέτος σε όλους τους αγώνες τους, έχουν μαζέψει 9,63 βαθμούς παραπάνω απ’ όσους άξιζαν.

Προφανώς, αυτά που λένε οι αριθμοί και τα κομπιούτερ δεν είναι θέσφατο. Ωστόσο εδώ έχουμε όντως μία εντελώς κυνική ομάδα, που έχει σπάσει τα κοντέρ της αποτελεσματικότητας. Το παιχνίδι λοιπόν με την Αουγκσμπουργκ είναι πολύ πιο πονηρό και δύσκολο απ’ ότι δείχνουν τα 1,60-1,65 του άσου.

Η Ουνιόν είναι σαφώς πιο επιβαρυμένη από τους Βαυαρούς, που δεν αγωνίζονται στην Ευρώπη. Επίσης, παραδοσιακά ζορίζεται κόντρα στην Αουγκσμπουργκ (1-5-4 το ρεκόρ της), η οποία έχει παρόμοιο αγωνιστικό στιλ. Ξέρει να ματσάρει καλά τα δυνατά στοιχεία των πρωτευουσιάνων. Και εσχάτως σκοράρει με εξαιρετική συνέπεια, αφού οι επιθετικοί της (Ντεμίροβιτς, Μπερίσα, Νιντερλέχνερ) είναι σε καλή κατάσταση.

Ο άσος θα έπρεπε να είναι μίνιμουμ στο 1.90 και το διπλό μαξ στο 4.50-4.60. Η αλήθεια είναι ότι το διπλό από το 6,00-6,50 έχει υποχωρήσει στα επίπεδα του 5,30-5,50, ωστόσο κι εδώ τσιμπημένο το λες. Στο 2,22 η διπλή ευκαιρία στο Betshop.

Προγνωστικά στοιχήματος, προγνωστικά Γερμνίς

Προγνωστικά Στοιχήματος: Άλλαξε το μομέντουμ

Από τη Β’ Γερμανίας έχουμε έναν τίμιο άσο στο Ρέγκενσμπουργκ – Μπραουνσβάιγκ σε απόδοση 2.38 στο Betshop. Η Αϊντραχτ έτρεξε ένα σούπερ αήττητο σερί οκτώ αγωνιστικών, όμως στα τελευταία δύο παιχνίδια της δεν έπαιξε καλά. Με τη Ζαντχάουζεν τη γλίτωσε παρά τρίχα και πήρε ισοπαλία 2-2. Την Κυριακή πάντως, το σερί έλαβε τέλος, αφού έχασε 1-0 από τη Φιρτ εντός έδρας, σε ένα παιχνίδι που δεν απείλησε σχεδόν καθόλου την αντίπαλο.

Το μομέντουμ λοιπόν έχει εμφανώς γυρίσει, διότι οι νεοφώτιστοι έχουν και αρκετά θέματα τραυματισμών σε κομβικούς μεσοεπιθετικά ποδοσφαιριστές. Παράδειγμα ο κορυφαίος της φορ Ούτζα, που έγινε αναγκαστική αλλαγή και λογικά απόψε θα μείνει εκτός. Για πρώτη φορά φέτος, ο Μίχαελ Σίλε κράτησε κλειστά τα χαρτιά του στη συνέντευξη Τύπου και δεν ανακοίνωσε ποιοι παίκτες είναι εκτός. «Δεν ξέρω ακριβώς ποιοι θα είναι διαθέσιμοι», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Η Ρέγκενσμπουργκ έχει μπροστά της μία εξαιρετική ευκαιρία να πιάσει το βασικό στόχο των 20 βαθμών στον πρώτο γύρο, πριν κλείσει τις υποχρεώσεις της στη δύσκολη έδρα της Χαϊντενχάιμ, το ερχόμενο Σάββατο.

Προγνωστικά Γερμανίας

19:30 Ρέγκενσμπουργκ – Μπραουνσβάιγκ: 1 (2,38), Betshop

21:30 Ουνιόν Βερολίνου – Αουγκσμπουργκ: Χ2 (2,22), Betshop

Προγνωστικά στοιχήματος, προγνωστικά Γερμνίς

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ