Προγνωστικά Ολλανδίας: Δυάδα Σαββάτου και Κυριακής

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

Matchmoney on the go
Προγνωστικά Ολλανδίας, προγνωστικά στοιχήματος

Ολλανδία: Δυάδα Σαββάτου & Κυριακής

Δημοσιεύτηκε: Γιώργος Πετρής στις 22:50 06/10/2023

Η αγωνιστική που ακολουθεί είναι η τελευταία πριν τη διακοπή εξαιτίας των εθνικών ομάδων για τα μεγαλύτερα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Ολλανδία και Δανία δεν μπορούσαν να αποτελούσαν εξαίρεση. Μια αγωνιστική που τα φώτα πέφτουν πάνω στο γειτονικό ντέρμπι ανάμεσα στον Άγιαξ και την Άλκμααρ στην Ολλανδία, ενώ στη Δανία οι μεγάλες δίνουν ζόρικά ματς.
Δες εδώ τα προγνωστικά Ολλανδίας και εδώ όλα τα προγνωστικά στοιχήματος του Match Money.

 

Σούπερ προσφορά* Οκτωβρίου από τη Stoiximan με γενναίο καλωσόρισμα και 150 🍒🍒🍒!

 

Προγνωστικά Ολλανδίας: Ισχυρή εντός έδρας

Το πιο ενδιαφέρον (στοιχηματικά) παιχνίδι στην Ολλανδία είναι το Γκόου Αχέντ Ίγκλς – Χέρακλες. Εδώ έχουμε να κάνουμε με ένα πιο ιδιαίτερο ματς. Και αυτό γιατί είναι γειτονικό ντέρμπι. Δεν έχουν την πολύ μεγάλη κόντρα, αλλά σίγουρα η ατμόσφαιρα και το κίνητρο είναι διαφορετικά. Αν το συγκρίνουμε με κάποιο άλλο παιχνίδι. Ιδιαίτερα για τους οπαδούς της γηπεδούχου που πέρασαν πολλά χρόνια στην αφάνεια της 2ης κατηγορίας. Αντίθετα, η Χέρακλες είναι νεοφώτιστη. Ανέβηκε άμεσα, αλλά αυτή διαθέτει πιο μεγάλο όνομα τις τελευταίες δεκαετίες.

Για αυτό, λοιπόν, η Γκόου Αχέντ το θέλει πιο πολύ. Είναι ευκαιρία να δώσει χαρά στον κόσμο της. Να κερδίσει μια ομάδα που την έβλεπε για πολλά χρόνια να παίζει στην Eredivisie. Πέραν του κινήτρου, οι «αετοί» έχουν και άλλα αβαντάζ. Εκτός της δυναμικής τους και των δυνατοτήτων, έχουν το χαρτί της έδρας. Η έδρα της είναι από τις λίγες καυτές της κατηγορίας. Ο κόσμος της ξέρει να φτιάχνει πολύ ωραία ατμόσφαιρα και να δίνει τεράστια ώθηση για τη νίκη.

 

Σούπερ προσφορά* Οκτωβρίου από τη Stoiximan με γενναίο καλωσόρισμα και 150 🍒🍒🍒!

 

Προγνωστικά στοιχήματος: Περισσότερες επιλογές

Για αυτό και τα τελευταία χρόνια έχει ιστορικά αποτελέσματα, όπως τη νίκη επί του Άγιαξ στην εποχή Τεν Χαχ. Η Γκόου Αχέντ όχι μόνο είναι στα ίδια χνάρια με πέρυσι, αλλά και κάτι παραπάνω. Άκρως ανταγωνιστική. Ίσχυρη εντός έδρας μπορεί να τα βάλει σχεδόν με όλους. Παράλληλα, φέτος διαθέτει και περισσότερες επιλογές. Έκανε δύο ήττες απέναντι στις μεγάλες (Αϊντχόφεν, Φέγενορντ, αμφότερα εκτός) που αυτές είναι μέσα στο πρόγραμμα.

Η Χέρακλες πάει πολύ καλύτερα και από ότι η ίδια περίμενε. Αυτό δεν αναμένεται να κρατήσει πολύ ακόμα. Αφενός δεν έχει τις δυνατότητες για να βρίσκεται τόσο ψηλά, αφετέρου έχει σταθεί τυχερή σε κάποια παιχνίδια της και πήρε παραπάνω από όσα άξιζε. Η Γκόου Αχέντ ξέρει τι πρέπει να κάνει, επιβάλλει ρυθμό στα εντός και τέτοια ματς έχει αποδείξει ότι τα έχει. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι έχει νικήσει εύκολα Χέρενφεν και Φορτούνα. Ομάδες ίδιες ή και καλύτερες της Χέρακλες. Ο άσος της Γκόου Αχέντ Ίγκλς είναι στο 1,83 στη Stoiximan.

 

Σούπερ προσφορά* Οκτωβρίου από τη Stoiximan με γενναίο καλωσόρισμα και 150 🍒🍒🍒!

 

Προγνωστικά Δανίας: Σε κακή φάση

Η προηγούμενη αγωνιστική επιφύλασσε εκπλήξεις και τα περισσότερα από τα μεγάλα ονόματα την πάτησαν. Σίγουρα ήταν η αγωνιστική που συνέβησαν τα πιο πολλά μπαμ από την έναρξη της λίγκας και αυτό λέει κάτι. Έχει να κάνει με την κούραση, αλλά και τη διαφορετική εικόνα αρκετών ομάδων. Οι μεταγραφές έχουν αφομοιωθεί και, πλέον, βλέπουμε διαφορετικά πράγματα. Η Μπρόντμπι μπόρεσε εύκολα να αποβάλλει την ήττα στο ντέρμπι με την Κοπεγχάγη. Εύκολο έργο στο τοπικό ντέρμπι με τη Χβιντόρβε εκτός. Τη νίκησε με 3-0 με καλή εμφάνιση. Πέντε νίκες στα τελευταία της έξι παιχνίδια. Η Μίντιλαντ έρχεται από τη μεγαλύτερη και πιο σημαντική νίκη στη σεζόν και έχει την ευκαιρία να ανέβει και άλλο.

Θα ασχοληθώ με το Άαρχους – Κοπεγχάγη. Η Κοπεγχάγη παραμένει σταθερά πρώτη. Δίκαια είναι το πρώτο φαβορί για τον τίλο. Όταν έχει κέφια είναι ασταμάτητη. Κάποιες απώλειες, όπως η τελευταία με τη Μίντιλαντ, είναι μέσα στο πρόγραμμα. Έχει δώσει πάρα πολλά ματς. Από τον Ιούλιο παίζει στην Ευρώπη, λογικό να υπάρχουν και κακά βράδια. Το ματς με την Μπάγερν ήταν την Τρίτη, το πάλεψε κάτι παραπάνω από πολύ. Γνώρισε την ήττα με 2-1, αλλά μεσολάβησαν αρκετές μέρες για να μαζέψει δυνάμεις. Θέλει να πάει με καλή ψυχολογία στο διάστημα της διακοπής. Η Άαρχους είναι από τα σοβαρά ονόματα, αλλά είναι σε κακή φάση, με απώλειες. Επιλογή το διπλό που πληρώνει 2,27 στη Stoiximan.

Προγνωστικά Ολλανδίας – Προγνωστικά Δανίας

Σάββατο

21:00 Γκόου Αχέντ – Χέρακλες 1 (1,83), Stoiximan

Κυριακή

21:00 Άαρχους – Κοπεγχάγη  2 (2,27), Stoiximan

 

Γίνε μέλος της οικογένειας του Match Money στο Facebook και δεν θα χάνεις… στοίχημα!

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ