Προγνωστικά Ολλανδίας: Η μέρα των φαβορί - MatchMoney

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

Matchmoney on the go
Προγνωστικά Ολλανδίας, προγνωστικά στοιχήματος

Ολλανδία: Η μέρα των φαβορί

Δημοσιεύτηκε: Γιώργος Πετρής στις 09:39 06/10/2023

Από τις ιδιαίτερες αγωνιστικές. Όχι επειδή αμέσως μετά υπάρχει ρεπό (για τις περισσότερες) εξαιτίας των εθνικών ομάδων. Για πρώτη φορά στη σεζόν όλα τα ματς παίζουν την ίδια μέρα και ώρα. Στη θεωρία υπήρχε λόγος για να συμβεί αυτό, αλλά στην πράξη δεν ισχύει.
Δες εδώ τα προγνωστικά Ολλανδίας και εδώ όλα τα προγνωστικά στοιχήματος του Match Money.

 

Σούπερ προσφορά* Οκτωβρίου από τη Stoiximan με γενναίο καλωσόρισμα και 150 🍒🍒🍒!

 

Προγνωστικά Ολλανδίας: Στον έβδομο ουρανό

Υπό άλλες συνθήκες, αυτή η αγωνιστική θα είχε περισσότερο στοιχηματικό ενδιαφέρον και τα κουμπιουτεράκια θα είχαν πάρει φωτιά. Τίποτα από αυτά τα δύο δεν ισχύει, όμως, παρ’ όλο που μιλάμε για το φινάλε της πρώτης περιόδου. Σε κάθε τέλος περιόδου, κρίνεται ένα εισιτήριο για τα πλέι οφ ανόδου. Για αυτό και προφανώς αντιμετωπίζεται σαν να μιλάμε για τέλος κανονικής διάρκειας. Έτσι, όλα τα παιχνίδια είναι την ίδια μέρα και ώρα.

Τελικά, όμως, δεν έχουμε μπροστά μας μια αγωνιστική με αγωνία. Και αυτό γιατί με τα αποτελέσματα της προηγούμενης αγωνιστικής, όλα τέλειωσαν πρόωρα. Η Ρόντα ήταν το φαβορί για να τα καταφέρει. Και τα κατάφερε. Ο βαθμός που πήρε στην έδρα της Ντε Γκράαφστσαπ (0-0) ήταν κομβικός. Δεν ήταν μόνο αυτό, πάντως, αλλά και η ήττα της Φένλο από τη Χέλμοντ, που έβγαλε εκτός μάχης την πρώτη.

Έτσι, η Ρόντα εδώ και μερικές ημέρες πανηγυρίζει την κατάκτηση της 1ης περιόδου! Ένα μεγάλο επίτευγμα, μια τεράστια διάκριση. Αυτόματα η σεζόν είναι ήδη επιτυχημένη για τη Ρόντα που βρίσκεται στον έβδομο ουρανό. Ότι και να γίνει από εδώ και έπειτα, η Ρόντα είναι εξασφαλισμένη. Και μόνο ήττες να έχει έως το τέλος της σεζόν και τελευταία να τερματίσει. Πάλι κατοχύρωσε το δικαίωμα να δώσει αγώνες πλέι οφ ανόδου. Προφανώς και δεν θα αρκεστεί σε αυτό, αλλά θα κοιτάξει να κατακτήσει ακόμη ότι καλύτερο μπορεί. Αλλά η ουσία είναι ότι η Ρόντα εξασφαλίστηκε.

 

Σούπερ προσφορά* Οκτωβρίου από τη Stoiximan με γενναίο καλωσόρισμα και 150 🍒🍒🍒!

 

Προγνωστικά στοιχήματος: Έχει ανέβει

Ένα από τα χαρακτηριστικά της αγωνιστικής, το κυριότερο, είναι ότι έχουμε να κάνουμε με πολλά φαβορί. Τα περισσότερα είναι δικαιολογημένα κιόλας, οπότε δεν μπορεί να γίνουν μαγκιές. Η θα πάμε μαζί τους, η θα πούμε πάσο. Μια ομάδα που θα μπορούσε να γίνει κάτι –αν είχε άλλο αντίπαλο- είναι η Μπρέντα. Άλλαξε προπονητή και τη Δευτέρα έμεινε στο 1-1 με τους νέους της Ουτρέχτης, αλλά ήταν καλή. Το θέμα είναι ότι τώρα παίζει με την Γκρόνινγκεν. Και η Γκρόνινγκεν είναι σε κατάσταση σοκ (βαριά ήττα από την Ντεν Μπος), όπου οφείλει να αντιδράσει.

Ξεκινάμε από το Ντεν Χάαγκ – ΟΣ. Η Ντεν Χάαγκ κάνει τα αυτονόητα μετά της μεταγραφική της ενίσχυση. Παίζει σε υψηλό ρυθμό, παίρνει αποτελέσματα, βγάζει στον αγωνιστικό χώρο τη δυναμική που απέκτησε. Πλέον, πρέπει να λέμε ότι παίζει δυνατά ακόμη και για άνοδο. Βλέποντας τις μέτριες πορείες ομάδες όπως η Γκρόνινγκεν και η Έμεν. Μια ματιά στα αποτελέσματα της Ντεν Χάαγκ το τελευταίο μήνα και εύκολα βλέπεις το πόσο έχει ανέβει. Μπροστά της έχει μια ΟΣ στην οποία τίποτα δεν πάει καλά. Ο άσος στο 1,47 στη Stoiximan.

Συνεχίζουμε με το Ρόντα – Γιονγκ Άλκμααρ. Για τη Ρόντα τα είπαμε και πριν. Κατέκτησε την πρώτη περίοδο και τώρα δεν έχει κανένα άγχος. Πιστεύω ότι είναι τέτοια η ψυχολογική ώθηση και το κλίμα που υπάρχει, που θα μπει πολύ δυνατά. Δεν θεωρώ δηλαδή ότι θα είναι χαλαρή. Αντίθετα, θα θελήσει να βγάλει όλη αυτή την ατμόσφαιρα και μέσα στο χορτάρι, προσθέτοντας άλλους τρεις βαθμούς. Η Άλκμααρ εκτός είναι κάκιστη (0-1-2). Ο άσος στο 1,62 στη Stoiximan.

Προγνωστικά στοιχήματος

Παρασκευή

21:00 Ντεν Χάαγκ – ΟΣ 1 (1,47), Stoiximan

21:00 Ρόντα – Γ. Άλκμααρ 1 (1,62), Stoiximan

 

Γίνε μέλος της οικογένειας του Match Money στο Facebook και δεν θα χάνεις… στοίχημα!

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ