ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

Οι κακές γλώσσες ξέρουν τι λένε

Δημοσιεύτηκε: Match Money στις 12:15 12/03/2021

Μπαίνουμε στο πιο απαιτητικό κομμάτι της χρονιάς, εκεί που κρίνονται τίτλοι, υποβιβασμοί και τα πάντα όλα. Και ειδικά φέτος με το εξαιρετικά πιεσμένο πρόγραμμα ένεκα του κορονοϊού (πραγματικός Γολγοθάς για τις ομάδες), θέλει έξτρα προσοχή και φόκους στη λεπτομέρεια και στους αριθμούς.

19:00 ΚΡΑΚΟΒΙΑ – ΣΛΑΣΚ

Την Κρακόβια τη βλέπεις πολύ χαμηλά στη βαθμολογία, 14η με 19 πόντους. Αλλά τα φαινόμενα καμιά φορά απατούν, καθώς από την Κρακόβια έχουν αφαιρεθεί 5 βαθμοί και, μέσα στο γήπεδο, έχει πάρει 24. Την περασμένη εβδομάδα προκρίθηκε και στα ημιτελικά του κυπέλλου, στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος πήρε με το σπαθί της το 0-0 στην έδρα της 3ης Ράκοφ (0,24-0,81 υπέρ της τα xGoals) και συνολικά βγάζει καλό κλίμα και αποφασιστικότητα να ξεμπερδεύει από τη μάχη της ουράς. Στη Σλασκ, αντίθετα, τα πράγματα δεν είναι καλά. Βαθμολογικά, ας πούμε ότι είναι ΟΚ στην 7η θέση, όμως στο εσωτερικό της υπάρχει αναταραχή και οι κακές γλώσσες λένε πως ο προπονητής της βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου. Και ότι δεν είναι καθόλου τυχαίο που μόλις χθες παραιτήθηκε από την U19 της Πολωνίας ο έμπειρος τεχνικός Γιάτσεκ Μαγκέρα, ο οποίος παλιότερα ήταν στον πάγκο της Λέγκια και οι ίδιες κακές γλώσσες υποστηρίζουν πως ετοιμάζεται να αναλάβει τη Σλασκ σε περίπτωση νέας ήττας σήμερα. Στο 2,20 ο άσος.

19:30 ΜΠΟΧΟΥΜ – ΑΜΒΟΥΡΓΟ

Ματσάρα για την άνοδο στην Bundesliga και εκ πρώτης όψεως το momentum δείχνει Μπόχουμ, καθώς το Αμβούργο μετράει πέντε σερί χωρίς νίκη. Όμως αν το ψάξουμε λίγο πιο έμπειρα, θα δούμε πως στο 0-0 με τη Φιρτ τα xGoals ήταν 2,00-0,30, με τη Χολστάιν Κιλ 2,70-0,60, έχοντας και δοκάρι, ενώ στο παιχνίδι με τη Σαν Πάουλι, παρότι δεν έπιασε καλή απόδοση (και έχασε καθαρά και στα xGoals), είχε δύο δοκάρια. Βάλε στην εξίσωση και τις δύο σοβαρές απουσίες της Μπόχουμ και πάμε γερά με Αμβούργο (που παραμένει εξάλλου το πιο ποιοτικό σύνολο της κατηγορίας) στο 2,55