ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

Trixie για βιαστικούς

Δημοσιεύτηκε: Καθηγητής Μυστήριος στις 12:52 28/02/2021

Ντερμπάρες έχει το πρόγραμμα σήμερα, αλλά ιστορίες για τον Μανόλο και το νούμερο 13 θα βρεις εδώ – αν όμως ψάχνεσαι για ένα γρήγορο, αλλά καθόλου πρόχειρο trixie για να κάνεις τους μπουκ να ψάχνονται τι πήγε στραβά, βρέθηκες στο σωστό μέρος…

15:00 ΙΡΝΤΙΝΓΚΕΝ – ΝΤΟΥΙΣΜΠΟΥΡΓΚ

Για τα οικονομικά προβλήματα της Ιρντιγκεν στη Γ΄Γερμανίας τα έχουμε ξαναπεί – χλωμό να βγάλει τη σεζόν και θα αναγκαστεί πλέον να δίνει τα εντός της στο Λότε, 165 χλμ. μακριά. Η Ντούισμπουργκ έχει δυο σερί νίκες μετά από αλλαγή προπονητή και το διπλό στο 3,25 είναι μια χαρά, άντε το 2,30 του Draw No Bet για τους λιγόψυχους.

15:30 ΒΟΛΦΣΜΠΕΡΓΚΕΡ – ΑΛΤΑΧ

Η πλέον φορτωμένη ομάδα στην Αυστρία είναι η Βόλφσμπεργκερ παίκτη μου. Μετά την επιστροφή από τη διακοπή στις 17/1 έχει δώσει ήδη 10 ματς -ενώ για παράδειγμα η σημερινή της αντίπαλος, η Αλταχ, έχει δώσει μόλις έξι-, το σημερινό θα είναι το έβδομο ματς μέσα στον Φλεβάρη, ενώ την Τετάρτη έπαιξε στο Λονδίνο με την Τότεναμ, έχασε 4-0 και αποκλείστηκε από το Γιουρόπα Λιγκ. Η Αλταχ είναι ουραγός και κάνει την ύστατη προσπάθεια για ανάκαμψη έπειτα από τη συμφωνία με τον Νταμίρ Κάναντι. Ναι, τον γνωστό. Ο Κάναντι μπορεί να απέτυχε στην επιστροφή του στον Ατρόμητο, αλλά στην πατρίδα του και ιδιαίτερα στο Αλταχ είναι πολύ αγαπητός, έχοντας περάσει εκεί την πλέον επιτυχημένη τριετία (2013-2016) στην ιστορία της Αλταχ, βγάζοντάς την μάλιστα και στην Ευρώπη! Με την ενέργεια, λοιπόν, που θα φέρει η πρόσληψη του Κάναντι και την κούραση της Βόλφσμπεργκερ, το Χ2 του 2,50 παίζεται άνετα.

18:30 ΣΚΛΑΣΚ – ΠΟΓΚΟΝ

Στην 6η θέση τη βλέπεις τη Σλασκ αν κοιτάξεις μια βαθμολογία της Εστρακλάσα. Αλλά αν κοιτάξεις και τη βαθμολογία των xPoints θα μείνεις …άναυδος, καθώς δεν θα τη δεις ούτε στην 6η ούτε στην 8η ούτε στη 10η ούτε στη 12η. Στη 16η και τελευταία θα τη δεις με μόλις 16,6 xPoints, 8,4 λιγότερους από τους 25 που έχει μαζέψει. Και υπό αυτή την προοπτική δεν φαίνονται καθόλου αδικαιολόγητες οι φήμες ότι o προπονητής της είναι μια σπρωξιά από την απόλυση και ότι η διοίκησή της ήδη βρίσκεται σε αναζήτηση του διαδόχου. Η Πογκόν, από την άλλη, έπεσε από την κορυφή με την ήττα της από τη Βίσλα Κρακοβίας, όμως η εμφάνισή της δεν ήταν κακή (1,30-0,88 υπέρ της τα xGoals του ματς) και σήμερα έχει μια πολύ καλή ευκαιρία να ξαναμπεί στις ράγες. Στο 2,15.