Αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας, Σάββατο 26/11- MatchMoney

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ

Matchmoney on the go
Αθλητικές μεταδόσεις, τηλεοπτικό πρόγραμμα, Μουντιάλ 2022

Οι αθλητικές μεταδόσεις του Σαββάτου

Δημοσιεύτηκε: Μάκης Πορτούλας στις 11:21 26/11/2022

Φτάσαμε στη 2η αγωνιστική στη φάση των ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Χθες είχαμε ματς για τους ομίλους 1-2, σήμερα στους 3-4 με αγώνες που φυσικά κυριαρχούν στο πρόγραμμα με τις αθλητικές μεταδόσεις του Σαββάτου.

Διαβάστε τα δωρεάν προγνωστικά στοιχήματος και τις δωρεάν αναλύσεις αγώνων του Match Money. Έπειτα, παρακολουθείστε τις μεταδόσεις των αγώνων. Δείτε τον πίνακα με το αθλητικό πρόγραμμα τηλεόρασης για το Σάββατο.

Αθλητικές μεταδόσεις σήμερα

Καταρχάς, το ξεκίνημα στο Μουντιάλ σήμερα (12:00, ΑΝΤ1, ΑΝΤ1+) υπάρχει από τον 4ο όμιλο. Εκεί, θα παίξουν η Τυνησία με την Αυστραλία. Όντως οι Αφρικανοί πήραν πολύτιμο, όσο και ανέλπιστο βαθμό από τη Δανία στην πρεμιέρα, την ώρα που οι Ωκεάνιοι γνώρισαν τη συντριβή από τη Γαλλία. Οι μεν πρέπει να δώσουν συνέχεια στα της αρχής, οι δε να «ξυπνήσουν».

Εν συνεχεία (15:00, ΑΝΤ1, ΑΝΤ1+), έχουμε την αναμέτρηση του τρίτου ομίλου ανάμεσα στην Πολωνία και τη Σαουδική Αραβία. Οι Σαουδάραβες συγκλόνισαν τον ποδοσφαιρικό πλανήτη με την τεράστια νίκη με ανατροπή επί της Αργεντινής. Λέτε να το ξανακάνουν κόντρα στους Ευρωπαίους, που στην 1η αγωνιστική πήγαν σε μια «ούτε κρύο, ούτε ζέστη» ισοπαλία με το Μεξικό;

αθλητικές μεταδόσεις, τηλεοπτικό πρόγραμμα

Ένα πολύ ωραίο παιχνίδι στη συνέχεια (18:00, ΑΝΤ1, ΑΝΤ1+), για τον τέταρτο όμιλο θα παίξουν Γαλλία Δανία. Οι Μεσόγειοι είχαν εύκολο ξεκίνημα με την τεσσάρα επί της Αυστραλίας, οι Σκανδιναβοί πήγαν σε απροσδόκητη βάσει αποδόσεων ισοπαλία με την Τυνησία.

Το πρόγραμμα θα κλείσει (21:00, ΑΝΤ1) η σπουδαία μονομαχία ανάμεσα στην Αργεντινή και το Μεξικό για τον τρίτο όμιλο. Ο Μέσι και η παρέα του την πάτησαν για τα καλά στην πρεμιέρα από τη Σαουδική Αραβία, συνεπώς τα περιθώρια τώρα είναι στενά. Οι κεντροαμερικανοί πήγαν στην ισοπαλία με την Πολωνία, σε ένα αποτέλεσμα που ούτε τους χαροποίησε, ούτε τους στεναχώρησε και θέλουν να βάλουν δύσκολα στην «αλμπισελέστε».

Αλλαγή κλίματος και αθλήματος, καθώς δύο παιχνίδια θα παίξουν σήμερα για την ελληνική Basket League. Καταρχάς Λαύριο – Περιστέρι (16:00, ΕΡΤ3), με τους φιλοξενούμενους να είναι στην 3η θέση της βαθμολογίας και το τέλος με το Άρης – Καρδίτσα (19:15, ΕΡΤ3), όπου οι γηπεδούχοι είναι στην 5η θέση.

αθλητικές μεταδόσεις, τηλεοπτικό πρόγραμμα

ΣΑΒΒΑΤΟ – Τηλεοπτικό πρόγραμμα

12:00     

Τυνησία – Αυστραλία ΑΝΤ1, ΑΝΤ1+

13:45     

ΠΑΟΚ Β – Αναγέννηση Καρδίτσας   ΕΡΤ3

14:45     

Κινγκς Λιν – Στίβενεϊτζ        ΟΤΕ1

15:00     

Πολωνία – Σαουδική Αραβία    ΑΝΤ1, ΑΝΤ1+

16:00     

Λαύριο – Περιστέρι     ΕΡΤ3       ΜΠΑΣΚΕΤ

17:00     

Φόρεστ Γκριν – Άλβετσερτς      ΟΤΕ1

18:00     

Γαλλία – Δανία     ΑΝΤ1, ΑΝΤ1+

19:15     

Άρης – Καρδίτσα ΕΡΤ3       ΜΠΑΣΚΕΤ

21:00     

Αργεντινή – Μεξικό             ΑΝΤ1     

23:00     

Λας Πάλμας – Τενερίφη    NOVA START

00:00     

Τορόντο – Ντάλας       ΟΤΕ4      ΜΠΑΣΚΕΤ

04:00     

Φοίνιξ – Γιούτα    ΟΤΕ7      ΜΠΑΣΚΕΤ

αθλητικές μεταδόσεις, τηλεοπτικό πρόγραμμα